► Eerste editie van een nieuw initiatief (We Are What We Are) door de Tank-residenten
► Tank-resident Hans Demeulenaere cureert voor de eerste editie een postershow
► Alle tentoongestelde posters hebben deze tentoonstelling als onderwerp en zijn tegelijk dus ook het onderwerp van de tentoonstelling
► The Poster Show wil grafische ontwerpers als kunstenaars in the picture zetten

Met We Are What We Are nemen de Tank-residenten van atelierwerking De Tank het initiatief om op regelmatige basis iets te ondernemen in de exporuimte.

Curator en Tank-resident Hans Demeulenaere koos voor de prelude op dit traject (N°0) voor een ‘postershow’ die grafische ontwerpers in the picture te zet als kunstenaar. Hans koos een 15-tal ontwerpers en gaf ze allemaal dezelfde briefing.

De opdracht voor de deelnemende ontwerpers? Maak een affiche voor deze tentoonstelling. De posters zijn dus zowel een aankondiging voor deze expo áls het tentoongestelde object.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 
Verwacht een eigenwijze mengeling aan posters, stijlen en nationaliteiten:

Joost Bos & Roy Terhorst - Maarten Derous - Lieselot Hoedt - Tjobo Kho - Ferre Marnef - Pierre Martin Vielcazat & Hans Demeulenaere - Leroy Meyer - Amina Saâdi - Victor Sirot -Joud Toamah - Carolina Valente Pinto - Lennart Van den Bossche - Margot Vanhassel - Victor Van Wassenhove - Simon Van Weereld - Jolien Wallenus 

Daarnaast daagde Hans de andere Tank-residenten uit om een affiche te maken volgens hetzelfde principe. Ook die posters worden tentoongesteld.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
We Are What We Are?

Dat is een nieuw initiatief gedragen en georganiseerd door De Tank-residenten. Het is de bedoeling om een maandelijks event te organiseren in de tentoonstellingsruimte van De Tank. 

Elk event zal inhoudelijk gedragen zijn door, of komt tot stand vanuit de vraag of de interesses van de residenten. De uitwerking ervan kan zowel resulteren in een expo, performance, lezing, workshop, etc en is ook toegankelijk voor niet-residenten.

Meer info over De Tank op www.detank.be

Meer info

Gelijkaardige events

Er zijn geen activiteiten gepland.