We maken ons op voor een nieuwe editie van streetfoodfestival Taste A Lot. Op het programma opnieuw een resem foodtrucks en -kraampjes die een voorraad lekkers vanuit alle culinaire uithoeken van de wereld aanbieden. Aangevuld met artistieke interventies, een heuse 'cook battle', Platendraaiers, een opendeur en mini-MARKT! Een foodfestival ook voor de jongsten, met kraampjes met kindvriendelijke snacks en de nodige Entrepot-zotheid zodat mama en papa zelf ook 100% kunnen genieten van Taste A Lot. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een schoon weekend met heerlijk, budgetvriendelijk eten en drinken en cosy indian summer vibes!

Check hier het non-food programma

openingsuren:

vr 08.09: 16u-24u
za 09.09: 14u-24u
zo 10.09: 14u-22u

DE FOODTRUCKS:

1001 NACHT: De foodtruck van de Vriendenkring van de Steinerschool Guido Gezelle serveren in hun foodtruck opnieuw heerlijke Oosterse gerechten als foul tahine, oosterze pizza en za'atar.

CAFÉ CRÈME: Café Crème brengt het lekkerste ijs van België naar u toe. Het ijs van Cremerie François is nu ook beschikbaar over heel België dankzij de foodtrucks van Café Crème. heerlijk, ambachtelijk ijs zonder kleur-of smaakstoffen.
website / Facebook

 

CRÊPES DE MAMALOE: Pannenkoeken met een uitgebreide kaart van zoet en hartig. Combineerbaar met een verfrissende huisgemaakte limonade!
Facebook

CUBAR: CuBar brengt de Tropische sfeer uit de Caraïben naar Taste A Lot, met heerlijke cocktails én mocktails.
Facebook

EDELROT: Edelrot is een mobiele wijnbar met een liefde voor natuurlijke wijn. Wijnen van kleine domeinen, beheerd door eigenzinnige wijnbouwers. Wijnen met karakter en een eigen verhaal. Geserveerd met de nodige kennis en passie, zonder overtollige bla(h).
website / Facebook

KOEK & ZOPIE: (H)eerlijke koffie met een vleugje retro. Laat je verwennen met unieke koffiecocktails. Ook voor de wat sterkere koffie, maar ook thee of chocolademelk kun je bij onze mobiele espressobar terecht.  En dat allemaal 99% biologisch en vegan-friendly!
website / Facebook

NOODLE BURGER: Noodle Burger is een hamburger maar met noodles als bun, in plaats van het traditionele brood. Een combinatie van de westerse cultuur van Gilles Schepens en de Aziatische cultuur van Xin Lu, de twee foodbrothers achter deze foodtruck.
website / Facebook

OTO BURGER: Oto Burger serveert topkwaliteit rundsvlees en zelfgesneden krokante frietjes in de schil. Niet vettig maar wel prettig! Comfort food dat vervaardigd is uit lokale producten en tradities respecteert.
website / Facebook

PASTA LA VISTA: Back to the 70ies in de retro foodtruck van Pasta La Vista, waar je keuze hebt uit zes verschillende sauzen. Naast de klassieke sauzen als de Bolognese Classico, 4-kazen, Carbonara en Veggie ook enkele special als Napolitana en Thai Red Curry.
website / Facebook

PIZZA FOODTRUCK: Italiaanse keukenkunst in de vorm van op authentieke wijze bereide pizza. Mét een krokante, dunne bodem van zelfgemaakt deeg. Perfect gebakken in een mobiele houtoven.
website / Facebook

RIBS & BRISKETS: Ribs & Briskets serveert traaggegaard BBQ vlees van de beste kwaliteit met huisgepekelde groentjes en zelfgemaakte sauzen.
website / Facebook

SPIT HOUSE: Everything chicken: kip aan ’t spit, maar dan zoveel meer dan dat. Sappige chicken wings, de enige echte spitburger en een spitpatat om u tegen te zeggen, dit alles bereid en geserveerd uit onze foodtruck, een Amerikaans GM uit 1996.
website / Facebook

STROOT: STROOT is een gezellige Tabbert-caravan uit de jaren '70 die omgebouwd werd tot een unieke vintage foodtruck. Stroot selecteerde enkele heerlijke gins uit binnen- en buitenland en zorgt voor een passende tonic, in combinatie met heerlijke Vlaamse streekproducten.
website / Facebook

THE TASTE OF ASIA: The Taste of Asia, de keukenfiets waarin authentieke Vietnamese streetfood wordt klaargemaakt. Dit alles in een fiets, dat heet dan een foodbike, geïnspireerd op de verkoopstalletjes die in Vietnam te vinden zijn. Loempia's met kip of vegetarisch, Pho, Ca Ri Ga, Bun Cha Gio,??? Haal het woordenboek maar boven of nog beter... TRY and LOVE!
website / Facebook

KARIBU: Karibu' is de vertaling voor ‘welkom’ in het Swahili. Hun foodtruck serveert biologische en gezonde producten, zoals krokodil, kangoeroe, iberico,... in een speciaal broodje.
website / Facebook

CHECK HIER HET NON-FOOD PROGRAMMA

Gelijkaardige events

Er zijn geen activiteiten gepland.