In samenwerking met Het Entrepot.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Sentimental, het label van Fenne Kuppens en Kobe Lijnen (Whispering Sons) heeft met bands als Fornet, El Yunque en Rumours de vingers stevig aan de pols. Je vindt er even donkere als spannende en underground-muziek van de nieuwe generatie Belgen.

SUNFLOWER
Na hun goed onthaalde debuut-EP ‘The Spiders we caught’ heeft het Brugse post-punk combo Sunflower niet stilgezeten. De band deed kilometers, op festivals in binnen en buitenland en als support van oa Brutus, Whispering Sons, Sons en Ought, en werkte verder op hun intense liveset. In 2020 brengt Sunflower een nieuwe EP uit. Ordinary Feelings is een nieuwe stap voor deze beloftevolle band.

TEAMBUILDING
Bert Vliegen is frontman van Teen Creeps, muzikant bij Sophia, Horses en Astronaut en een veelgevraagd producer en mixer die o.a. Whispering Sons, Mind Rays en Poppel door de tafel jaagde.
Met zijn nieuwe solo-project Teambuilding creëert hij uit een collectie van fragmenten en gedachten van de afgelopen jaren lo-fi en droevige nummers. Onlangs loste hij een eerste track via de Sentimental mixtape en dit voorjaar volgen ook de eerste liveshows, waaronder eentje in Villa Bota.

Meer info