► Gratis expo met stickerart uit de hele wereld
► Stuur je eigen stickers door naar Het Entrepot, Binnenweg 4, 8000 Brugge
► Gecureerd door Tank-resident & stickerfanaat Tom Cheff

Instagram: #stickupexpo en @stickupexpo

Stickerart is een toegankelijke vorm van streetart die in de jaren 90 ontstond. 'Sticker bombing' of 'slapping' groeide uit tot een nieuwe subcultuur binnen de streetartwereld. Tom Cheff volgt de scene al een tijdje en nodigt iedereen - artistiek of niet - uit om deel te nemen:

“Sticker art is heel toegankelijk. We hebben stickerkaartjes met daarop ‘Insert Art Here’ laten drukken. Ik daag iedereen uit om die te illustreren en binnen te brengen bij Het Entrepot. Je kan ze ook opsturen: Binnenweg 4, 8000 Brugge. We proberen alle inzendingen te verwerken op de slotexpo op 29 februari.”

Wil je zo’n kaartje? Spring binnen of stuur ons een bericht!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Wat is WAWWA?

Voluit: We Are What We Are.

Dat is een initiatief gedragen en georganiseerd door De Tank-residenten. Het is de bedoeling om een maandelijks event te organiseren in de tentoonstellingsruimte van De Tank.

Elk event zal inhoudelijk gedragen zijn door, of komt tot stand vanuit de vraag of de interesses van de residenten. De uitwerking ervan kan zowel resulteren in een expo, performance, lezing, workshop, etc en is ook toegankelijk voor niet-residenten.

Meer info over De Tank op www.detank.be

Meer info

Gelijkaardige events

Er zijn geen activiteiten gepland.