Showcase HONG KONG DONG + expo SARAH YU ZEEBROEK
ihkv QUATTRO FORMAGGI

Support: Tuk Tuk Thailand

Sarah Yu Zeebroek, een van de strafste illustratrices, beeldend kunstenaars én muzikantes van ’t land, is een van de eerste artiesten die een artistiek parcours uitstekend voor Quattro Formaggi, het nieuwe educatieve traject van Het Entrepot.

Als onderdeel van haar Quattro Formaggi geeft ze op zondag 19 november samen met haar fantastische band HONG KONG DONG een concert in de stemmige Villa Bota Bar.

HKD bracht zopas een nieuw album uit, ‘Kala Kala’. Daarin is de plaaggeest van de band aanweziger dan ooit. Je denkt te weten wat er komen zal, maar uiteindelijk word je koud gepakt. Het nieuwe album werd opgenomen op locatie in Denia, Spanje. Onvoorbereid, zonder regels, zonder remmingen. It’s sweet, it’s sour, it’s trashy, it’s nightmarish and it’s fun. 

Concert zondag 19/11 om 19u in Villa Bota. Toegang: 5 euro ADD.

+ support: Tuk Tuk Thailand:
Naast een ietwat oncomfortabele manier om jezelf in Bangkok te laten rondvoeren is TukTukThailand ook een triphopband met leden uit Brugge, Brussel en Kortrijk. Fans van Massive Attack en Portishead: spits de oren!

Dat weekend loopt in gloednieuwe expohal van De Tank ook een gratis expo met werk van Sarah Yu. Een overzichtstentoonstelling met vrij werk en werk in opdracht. Met ook limited artwork specials én artwork voor Hong Kong Dong. Een zeldzame kans om het redelijk geweldige werk van Sarah Yu - sommigen zouden durven zeggen ‘héél de dochter van haar vader Kamagurka’ - te zien in Brugge.

Opening expo op vrijdag 17/11 om 18u.
Ook open op zaterdag en zondag van 13u tot 18u. Gratis toegang!

OPGELET: De expo vindt plaats in DE TANK. Het concert op zondag in VILLA BOTA.