vrienden

Heb je al langer de sluimerende behoefte om wat te doen, maar wist je nog niet goed hoe daaraan te beginnen? Laat het ons weten.
Een LAN-party in Villa Bota Bar, audities voor het kerkkoor in een theaterzaal, een creatief experiment in Factor Club, een initiatie Lindy-Hop in een danszaal, …. Veel, zo niet alles, is mogelijk. En dan krijg je er ook nog de crew van Het Entrepot bij. Wij staan, indien nodig of gewenst, ter uwer beschikking.

Begint het al te borrelen? Mail je ideetje(s) naar vrienden@hetentrepot.be of spring eens binnen in Het Entrepot of Villa Bota.

 

vrijwilligers

Het Entrepot is op zoek naar nieuwe vrienden met grafische gaven, promotalent, flyer - ambities, technische breinen, helpende handen of zotte ideeën!
Ter compensatie krijg je gratis tickets, goodies, lekker eten, de kans om mee te werken aan coole projecten en onze eeuwige dankbaarheid en trouw in goede en kwade dagen...

Interesse? Of wens je meer info? Stuur een mail naar info@hetentrepot.be met daarin al je gegevens (naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum), hobby’s, interesses, ...