Het Entrepot in Brugge zet - als een van de grootste en meest toonaangevende fuifzalen van de wijde regio - doelbewust in op een positief uitgaansbeleid.
In dat kader richtten we in 2015 een Sfeerbeheer-crew op. We zoeken steeds mensen die actief willen meewerken aan dit project om ons fuifklimaat in een positief daglicht te plaatsen.

Jouw rol
Een goed feestje kan al eens uit te hand te lopen. Jij zorgt er samen met je collega-sfeerbeheerders voor dat er geen al te grote problemen ontstaan, zodat het feest plezant blijft voor iedereen. Je spreekt mensen aan op zaken die niet op de fuifvloer thuishoren. Je bent een aanspreekpunt, en een brug tussen publiek en security.

Voor wie
We zoeken geëngageerde nachtdieren met een voorliefde voor (verantwoord) fuiven. Je hebt sociale feeling en je kan - als het moet - je mannetje staan, steeds op een positieve, milde manier.

Ons aanbod
Wij zorgen voor een professionele begeleiding, een EHBO-opleiding en andere cursussen die je klaarstomen voor je taken. Je krijgt voor elke fuif een vrijwilligersvergoeding van 30 euro en drankbonnen. Bovendien krijg je als Entrepot-guest het hele jaar door gratis toegang op alle fuiven die bij ons plaatsvinden.