MARKT! is een platform voor zotte creaties en jonge brouwsels. Een MARKT! voor ontwerpers en makers. Op MARKT! vind je kunst, design, prints en fashion van de ontwerpers van morgen en misschien ook wel spacy hapjes en sapjes, ecologische spitsvondigheden en je originele kerstcadeaus.

Tijdens MARKT! kan je om 15u en 16u ook kijken naar Commotie, een performance van de jongeren van De Batterie,  waarbij beweging, klank en beeld elkaar raken, prikkelen en versterken (www.debatterie.be). Je kunt er ook twee Entrepot-expo's meepikken. In de gangen boven en beneden is er 'The Wall: Hebben Jullie Nog Blinkers', en de trappenhal vormt de locatie voor een foto-expo van Daniil Lavrovski in het kader van Brugge Foto 2016.

Aangepaste MARKT!-muziek provided by Dick d'Alaise & Arne.

MARKT! vindt plaats in Het Entrepot op zondag 4 december van 11u tot 20u.

MARKT! is een platform van Het Entrepot voor jonge makers en ondernemers. Daartoe behoren niet alleen het event zelf, maar ook o.a. een Start-Up MARKT! met verschillende infosessies en een natraject met feedback van professionals. Het Entrepot kan dit doen dankzij de steun van Economie Brugge, Ondernemerscentrum Brugge, Actie voor Starters, Unizo, de Provincie West-Vlaanderen en EFRO, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

NIEUW DIT JAAR: voor- en natraject

Tijdens de Start-Up MARKT! (op do 8 nov) krijg je een handig overzicht van alle formaliteiten die nodig zijn bij het starten van je eigen zaak. Je krijgt meer info over alle startersinitiatieven in West-Vlaanderen en de activiteiten van Actie voor Starters. Bovendien nodigen we met Bert Pieters van Dift een kanjer van een 'motivational speaker' uit voor een frisse Talk over creatief ondernemen.

Ook na MARKT! voorzien we een natraject op maat van de deelnemers, maar daarover later meer.

ONTDEK HIER ALLE MARKT!-KRAMERS