Meer namen TBA!

MARKT!-KRAMERS 2017:

Het Graafschap:
Het Graafschap tekent illustraties met karakter. In zijn 'kraam' verkoopt Wouter eigen ontworpen wenskaarten, uitgevoerd in diepdruk. Hij betekent postkaarten à la minute (=live) en brengt ook wenskaarten en prints in zeefdruk mee.

www.hetgraafschap.be

Lielie:
Lielie houdt van HOUT. Door middel van een laser bewerkt ze multiplexx tot design. In het gamma vind je juwelen, speelgoed, interieurdesign en accessoires terug. Ze houdt van een eenvoudige stijl met geometrische en abstracte vormen. Daarnaast heeft ze ook een collectie wenskaarten ontworpen met een tikkeltje humor en een grote dosis speelsheid.

www.lielie.be

Wyckie's Pickle & Spice Company:
Wyckie's Pickle & Spice Company is een nieuwe kleine onderneming die werkt rond gepekelde en gefermenteerde voeding. Vooralsnog werken ze hoofdzakelijk met thuisgekweekte producten geteeld op de Zwaaikomhoeve in Aalter. Alle producten worden handmatig en artisanaal verwerkt.

Laura Latté
Laura is een gepassioneerd fietser en barista. Ze rijdt rond van event naar markt met haar bakfiets en verkoopt heerlijke koffie, thee en chocomelk.

www.lauralatte.be

De Pottery
Functioneel gebruiksgoed om te koesteren in steengoed en porselein. Handgemaakt in eigen atelier.

www.atelierdepottery.be

WOLK
3D-geprinte halskettingen - duurzaam, ecologisch en betaalbaar - duurzaam design voor de moderne vrouw.

www.wolk3d.be

Nekvel
Nekvel is een Brugs collectief van illustratoren, en tevens huisbewoner van De Tank. 

nekvel.tumblr.com

Eve Taveirne
"What things that matter? You know what things." - Eve Taveirne, illustratrice.

www.evetaveirne.com

Nikita De Witte
Nikita De Witte is een juweelontwerpster en edelsmid uit Brugge. Naast het ontwerpen van eigen collecties werkt ze ook en het liefst op vraag. Iemand gelukkig maken met een persoonlijk juweel, geeft haar het meeste voldoening. Ze werkt met edelmetalen in combinatie met andere al dan niet natuurlijke materialen (edelstenen, hout ).

www.nikita-juweelontwerp.com

The Animalist
Bij The Animalist vind je cadeautjes, juwelen, home & deco, stationary en nog veel meer... geïnspireerd op dieren en natuur. Ze houden van sober en tegelijk speels design, veel hout, milieuvriendelijke materialen en ook handgemaakte producten.  Ze werken zoveel mogelijk met onafhankelijke designers uit Europa, mensen die hun producten met veel liefde maken of ontwerpen.


www.theanimalist.be

Petit Artisan
PETIT ARTISAN verkoopt handgemaakte geschenkartikelen, gemaakt door Mohammad Mumtara maar ook door andere Belgische of internationale ambachtslieden/ kunstenaars. ECO + FAIR producten vindt u ook bij PETIT ARTISAN.


www.petitartisan.be

Illustrationist
Volledig handgemaakte sieraden gesmeed uit zilver en goud, illustraties, met verschillende technieken.


illustrationist.etsy.com

Loodwit
Loodwit is vooral een website die het werk van startende kunstenaars promoot en verkoopt. Bedoeling is jonge kunstenaars in alle disciplines een forum geven omdat het moeilijk is een plaatsje te veroveren in het galeriecircuit.

www.loodwit.be

Elliott
Illustraties en prints op postkaarten, posters en t-shirts.

www.enyahannahelliott.portfoliobox.net

Theekening
Theekening is samenwerking tussen verschillende illustratrices die graag thee drinken en allemaal een open boek zijn waar je letterlijk in kan bladeren. Ze maken strips, boeken, wenskaarten,..., maar ook furoshiki's en portretten. Ze hebben oog voor het milieu en proberen we de wereld een beetje anders weer te geven.

CreateDesign
"Handmade with a touch of leather. " Handgemaakte lederen tassen e.a.

www.createdesign.be

Katrijn Vanaelst
Kunstenaar Katrijn Vanaelst zakt naar MARKT! af met haar beeldend werk.

www.katrijnvanaelst.be

Bryggja Brewery
De Moerkerkse brouwer Bryggja brengt zijn assortiment mee - o.a. verkozen tot beste Hobbybier van België - mee naar MARKT!. Om ter plekke te degusteren of om thuis van te genieten.

www.bryggjabrewery.be

QTZ
Qtz zijn juwelen voor wie positief in het leven staat. Voor wie met een zelfzekere uitstraling niet hoeft te schreeuwen om gezien te worden. De Qtz vrouw valt op door haar eenvoud. Qtz zijn cute maar krachtig. Elk juweel wordt geboren uit een pure lijn, die gebogen wordt tot een geraffineerde vorm, afgewerkt met een kleuraccent.

QTZ
www.qtz.be

Monsi
Monsi vervaardigt van meubels en interieurobjecten. 'Pure craftsmanship from Belgium.'

www.monsi.be

Galerie Juniec

Juniec staat voor unieke artistieke meubels en kunst van inlands hout welk uit gecontroleerde bossen komt. De meubels worden ontworpen en ambachtelijk in eigen atelier met de hand gemaakt door Joko Hariyono. 

www.junieq.be

 

JONI Design
JONI is begonnen als een uit de hand gelopen hobby van Jonathan Beyls en Nils Jacobs. Samen creatief bezig met hout en een ruime interesse in hedendaags, innovatief en praktisch design met een Scandinavische toets. JONI wil met zijn handgemaakte design meubelen hout in de kijker zetten. Door vaak gebruik te maken van gerecycleerde grondstoffen zijn onze producten zowel lief voor klimaat als budget.

 

www.jonidesign.be

Lacarta
Lacarta is een jonge start-up die elk item met een gezonde dosis liefde ontwerpt. Eigen ontworpen kerstkaarten en geschenken. 100% puur Belgisch design, gedrukt op stevig en duurzaam papier, dat is waar Lacarta voor staat.

www.lacarta.be

Poppedori
Gehaakte knuffels, handgemaakt door moeder en dochter met dezelfde passie.

DROOM
DROOM is een éénmanszaak waar tipi's (speeltentjes) voor kinderen & enkele bijhorende accessoires op maat worden gemaakt, de tipi's zijn van begin tot eindfase handgemaakt, en goed afgewerkt. Zelfs de stokken voor de tipi's worden eigenhandig gesnoeid en geschild. Geen stock. Geen overconsumptie! Er wordt gewerkt naar vraag/samenstelling van de kant. Iedere tipi is uniek!  Gebruik van natuurlijke materialen. Met veel respect voor de natuur...

www.tipi-s-droom.com

Mister T
Mister T is bekend van zijn merchandiseactiviteiten voor diverse Belgische bands, festivals en tv- series: Eigen Kweek, Bevergem... Maar ook jouw persoonlijk drukwerk, promotextiel of merchandise brengen ze in orde!

www.mistert.be

SLESH
De artistiek ondernemende jongeren van SLESH - onderdeel van JH Comma - tekenen present aan hun eigen MARKT!-kraam.

't Zeepkotje

't Zeepkotje biedt zelfgemaakte zepen, scheerzepen, geschenken,..., aan - met oog voor natuurlijke ingrediënten.

www.zeepkotje.be

Broeikast
Grafisch Bureau “Broeikast” opent de deuren. Warm bonst de creativiteit vanbinnen, vruchtbaar is de grond waar ideeën kunnen worden geplant, alles voor papier en ander postbaar goed; van postkaarten en posters, tot uitnodigingen en logo’s én boekbinden.

website

K-Deetje
Naaien en kinderen, de perfecte match voor een sewaholic & kinderverzorgster! Handgemaakte kinderkleding, geboortegeschenken, doopsuiker, ...

The Green & Clean

The Green & Clean biedt zelfgebakken vegan cakes aan. 'Cruelty-free pastry'.

Pasta Bouff

Bouff [buf] (de; m; meervoud: bouffs) Streetfood-atelier gerund door een bezeten pseudo-Italiaantje, Lieselot, waarbij enkel pasta de klok slaat.
Bouffen [bufə(n)] (bouffte, heeft geboufft) Gederiveerd van het frans; Het dwangmatig binnenwerken van overheerlijke pasta met niet te versmaden sauzen. Welke sauzen?! Dagelijks vers gemaakte sauzen met de puurste ingrediënten, van tomaat over curry tot kaas.

DJ’s:

vrijdag: Nocturnal Machine (Villa Bota)

zaterdag: DJ Woodland & it.takes.two (SLESH)

Meer over MARKT