Quattro Formaggi - editie 2 / met Daniil Lavrovski

PT.1: Workshop fotografie (zo 18 maart - 14u-18u) > GRATIS DEELNAME

Laat je meeslepen in de wondere wereld van fotograaf en ‘Bruges’ finest’ Daniil Lavrovski. Hij leert je omgaan met het aanwezige licht, en hoe je die kan gebruiken in functie van een beeld en stemming. De focus zal vooral liggen op momentopnames en hoe je fotografie kan gebruiken als reactie op de realiteit.

De workshop start met een theoretische inleiding, gevolgd door voorbeelden, en daarna volgt ‘huiswerk’, dat tijdens de portfolio review op 24 maart besproken wordt.

 

De tweede editie van Quattro Formaggi - het artistiek-educatieve traject van Het Entrepot - trappen we af met een reeks met fotograaf Daniil Lavrovski in de hoofdrol. Daniil werd in 1994 geboren in Kaliningrad, Rusland. Hij verhuisde naar België toen hij vijf was. Op zijn vijftiende begon hij zijn skatescene te fotograferen en legde op schitterende wijze het escapisme van deze jeugdcultuur vast. Daniil zoekt zowel de urban vibe als de rustige schoonheid van de natuur. Zijn werk is dan ook een wisselwerking tussen rauwe echtheid en romantiek. Ondertussen werd hij uitgeroepen tot beste nightlife fotograaf van 2016 op de Red Bull elektropedia awards. 

 

Schrijf je nu in voor de Quattro Formaggi met Daniil

Gelijkaardige events

Er zijn geen activiteiten gepland.