Voel jij jezelf ondernemer? Vertel ons waarom, in welke fase, en hoe je daar geraakt bent. We horen vanuit Het Entrepot graag welke drempels je ervaren hebt, en wie je doorheen alle stappen loodst(e).
Ook de antwoorden van minder ervaren maar enthousiaste jongeren horen we graag. Jullie hebben een drive die we bewonderen, en die we verder willen stimuleren.

Het TURBO-netwerk, waar Het Entrepot deel van uitmaakt, heeft als gemeenschappelijk doel jonge Brugse (creatieve) ondernemers te steunen en vooral hun zin om te ondernemen te stimuleren. Om niet in het wilde weg te moeten schieten, willen we ons baseren op jouw noden. Laat je stem horen in de enquête. We hopen antwoorden, inspiratie en een netwerk te kunnen bieden.

De enquête duurt vijf minuutjes en vind je via deze link. Invullen kan t.e.m. 1 november.

Noteer nu al in je agenda: BLAUWDRUK - op donderdag 9 november in Villa Bota (Park 8)

Duik in de ervaringen van de anderen tijdens het Blauwdruk-event. We fixen de nodige inspirerende sprekers, pittige debatgesprekken, vragenrondes en drankjes.

Meer nieuws en namen volgen binnenkort, maar wees dus welkom op donderdag 9/11 om 20u in Villa Bota.

Een initiatief van Het Entrepot ihkv TURBO, een samenwerking met Stad Brugge, De Korrelatie, Handmade in Brugge, Vives en Howest.
Met steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO), de Europese Unie en Provincie West-Vlaanderen.