RUIMTE VOOR BRUGSE (CREATIEVE) ONDERNEMERS
TALKS / Q&A / NETWERK / INSPIRATIE

Het Entrepot lanceerde in oktober een uitvoerige rondvraag bij jonge creatieve ondernemers uit de regio. Liefst 140 jongeren vulden deze enquête in.

Op donderdag 9 november presenteren we de resultaten aan het grote publiek, als ‘blauwdruk’ voor een aantrekkelijk ondernemersklimaat. Op basis van die resultaten gaan we de dialoog aan met het beleid, enkele jonge ondernemers en ervaringsdeskundigen ter zake. Het debat geeft inzicht in en inspiratie voor een optimaal ondernemersklimaat en wel dankzij deze mensen:

>>> Karolien De Craecker (Junior Argonauts)

Een gesprek met de drijvende krachten achter Junior Argonauts, ondernemerskampen voor jongeren

>>> Wannes Loosveldt aka Wally Nesta (De Vetten OsTeam DAMP) & Fien Moeyaert (Funky Monkey)

Een goeie discussie met creatieve ondernemers over ondernemen in Brugge, met de positieve én negatieve kanten van het verhaal

>>> Hilde Decleer: Schepen van Lokale Economie Stad Brugge

Een babbel over een aantal problemen die jonge ondernemers remmen, maar vooral ook over de toekomst van ondernemen in Brugge.

Moderator: Anthony Bosschem.

Met Zwijgen is geen optie, geeft Anthony een stem aan geëngageerde mensen met de bedoeling de wereld een beetje te maken zoals ze hem dromen.

Met samenwerking en steun van TURBO, de Provincie West-Vlaanderen en EFRO, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Gelijkaardige events

Er zijn geen activiteiten gepland.